ОСТРОВ ИБИСА
ГЪРЦИЯ
SPA & BALNEO VACATIONS
БЪЛГАРИЯ
За нас
Контакти
 
ОСТРОВ ИБИСА
ИНФОРМАЦИЯ   : :   ГАЛЕРИЯ   : :   ВИДЕО   : :   ПРОГРАМА   : :   ЦЕНИ   : :   ЗАПИСВАНЕ
Ако сте почитатели на бурния нощен живот - попаднали сте на правилното място - остров Ибиса.
Екскурзия до Ибиса със самолет (София - Ибиса - София) - 6 дни (5 нощувки) - 25-30 Май, 2014
ВНИМАНИЕ! Местата в самолета са ограничени!

Повече от 30 години остров Ибиса е най-популярната младежка туристическа дестинация, заради легендарния си и прочут клубен нощен живот, предлагащ незабравим космополитен микс от супер клубове, дискотеки, плажове и DJ-и.

Като младежки летен център на денонощни партита и купони, Ибиса привлича групи от хора на всякаква възраст и демографско положение от целия свят.

На острова се намират едни от най-известните в света нощни клубове: PACHA (най-стария и най-уникалния клуб на острова), Privilege (най-големият в света), Es Paradis (известен със своите водни партита), Amnesia (известен с партитата с пяна), Space и Eden. Всички те превръщат острова в център на световната клубна музика.

От 40 години, все още центърът на нощния живот на Ибиса е клуб PACHA. Отворена целогодишно, след 1.00 часа през нощта, PACHA се превръща в море от млади хора, които танцуват с ръце във въздуха до 8.00 сутринта.

Купоните не спират и през деня... Многобройните плажни партита на плажовете Playa den Bossa, Ses Salines и Talamanka продължават и след залез слънце. Най-известният и най-посещаван плаж е Playa den Bossa, където се намира култовата дискотека Bora Bora, в която купонът е денонощен.


През лятото всички DJ-и от световна величина започват и завършват турнетата си в клубовете на Ибиса. Много от тях представят точно тук новите си албуми, които по-късно обикалят радиостанции, дискотеки и класации по целия свят.

Cafe del Mar и Cafe Mambo, които се намират на плажа в Сан Антонио, са местата, където можете да гледате залеза и да слушате изпълнения на живо на най-известните световни chill out DJ-и.

Тюркоазената синя вода и плажовете от бял пясък в Ибиса предлагат изобилие от места за почивка. Като допълнение, островът предлага изключителни ястия от морска храна и средиземноморски специалитети.

Заемете лодка или ферибот до остров Форментера - известен с непокътнатите си плажове с бели пясъци и тюркоазена вода.

 

Не пропускайте множеството малки сувенирни магазинчета, където дори дизайнери и модни специалисти ходят, за да търсят уникална бижутерия, изумителни дрехи и идеи от Индия, Африка и други екзотични кътчета на планетата.

В далечния край на Сан Антонио може да се насладите на един от най-красивите залези, под звуците на най-добрите chill out компилации в едно от най-известните заведения в света - Cafe Del Mar. Намерете си маса, поръчайте си освежаващ коктейл и се пригответе да станете свидетел на една от най-запомнящите се гледки, която ще помните цял живот. Разхождайте се по плажа и скалите, пригответе се за нощния живот на острова, но в никакъв случай не изпускайте озвучения спектакъл на залеза.

История

Ибиса е остров в Средиземно море, част от групата на Балеарските острови. Островът е владение на Испания. Главните градове са Ибиса, Санта Еулалия дел Рио и Сан Антонио Абад. Ибиса и остров Форментера формират т. нар. Питиуски острови. Официалното каталанско име на острова е Евиса, но въпреки това се е наложило кастилското наименование Ибиса.

Остров Ибиса е заселен през 654 г. пр. Хр. от финикийците, които построяват пристанище. Когато Финикия запада заради инвазията на асирийците островът бива превзет от Картаген, който създава там своя колония. През ІІІ-ІV век пр. Хр. Ибиса развива търговските си пътища със съседния остров Майорка. От 1235 г. островът е част от Арагония. От тогава няколко пъти островът успява да създаде собствено автономно правителство, но през 1715 г. испанският крал Филип отменя автонимния статут и забранява използването на каталонски език. През 70-те години на ХХ век островът отново преминава към Каталония.

ВНИМАНИЕ! Местата в самолета са ограничени!
 
 
© 2009-2019 Всички права запазени www.partytravel.ltd.bg